Gabby – Jazyková škola Žilina

Neviete čo s deťmi? Dajte ich na kurz programovania!

Blížia sa prázdniny a mnohí rodičia sa ocitli pred otázkou, ako efektívne a zmysluplne vyplniť čas svojim deťom. Odpoveď je jednoduchá a veľmi aktuálna: dajte ich na kurz programovania! V dnešnej dobe, keď digitálne zručnosti rozhodujú o budúcnosti, môže byť programovanie kľúčom k úspešnému a naplnenému životu vašich detí.

Prečo sa venovať programovaniu?

Programovanie je viac ako len technická zručnosť. Je to spôsob myslenia, ktorý učí deti riešiť problémy, myslieť logicky a byť kreatívne. V dnešnom svete, kde technológie ovplyvňujú každodenný život, je schopnosť programovať obrovskou výhodou. Deti, ktoré sa už v mladosti začnú venovať programovaniu, získavajú cenné zručnosti, ktoré im otvárajú dvere do širokého spektra profesií a príležitostí.

Ako vybrať správny kurz?

Ak hľadáte kvalitný kurz programovania, vyskúšajte ponuku od Gabby. Ponúkame kurz, ktorý je navrhnutý tak, aby deti nielen naučili základné programátorské zručnosti, ale aj ich bavili a inšpirovali k ďalšiemu vzdelávaniu. Kurz je rozdelený do troch blokov:

  • Programovanie Roblox hier: Tento blok je ideálny pre deti, ktoré milujú hry a chcú sa naučiť, ako vytvárať svoje vlastné. Deti sa učia základy programovania prostredníctvom tvorby hier na platforme Roblox, čo je skvelý spôsob, ako ich zaujať a motivovať.
  • Programovanie pre deti Žilina: Tento blok je všeobecný  a ponúka interaktívne lekcie, ktoré deti vtiahnu do sveta programovania a pomôžu im rozvíjať ich schopnosti a kreativitu.
  • Programovanie Minecraft: Minecraft je obľúbenou hrou medzi deťmi a v tomto kurze sa naučia, ako ju používať na vzdelávacie účely. Deti sa učia programovať pomocou tvorby modifikácií a vytvárania vlastných herných svetov, čo spája vzdelanie a zábavu do jedného balíka.

Ako programovanie obohacuje deti?

Kurzy programovania nielenže zlepšujú technické zručnosti detí, ale tiež podporujú ich schopnosť kriticky myslieť a riešiť problémy. Učia sa pracovať na projektoch, komunikovať svoje nápady a spolupracovať v tíme. Tieto skúsenosti im pomáhajú zlepšiť sebavedomie a pripravujú ich na úspešnú budúcnosť v akejkoľvek oblasti, ktorú si zvolia.

Ak hľadáte spôsob, ako efektívne a zmysluplne využiť čas svojich detí a zároveň ich pripraviť na budúcnosť plnú technologických výziev, neváhajte a prihláste ich na kurz programovania od Gabby. Programovanie je nielen zábavné, ale aj neuveriteľne prospešné a môže byť základom pre úspešnú a šťastnú budúcnosť vašich detí.